Artmedia
  Home CD sadržaji DVD sadržaji Knjige E-knjige Online škola Mozgalice Online igre
                 
                 

Oglašavanje

Zašto se oglašavati na internetu

Za razliku od klasičnih medija (televizija, radio, tiskani mediji), oglašavanje na internetu ima sljedeće prednosti:
- djelotvornije je zbog većeg broja čitatelja, uz nižu cijenu
oglašavanja te dostupnosti 24 sata na dan
- brže jer potencijalni kupac može jednim klikom stići na vaše stranice i informirati se o proizvodima ili uslugama te pronaći vaše kontakt informacije
- šireg dosega jer su svi oglasi objavljeni na internetu u cijelom svijetu
Statistika je pokazala da više od 85% hrvatskih internet korisnika koristi internet svakodnevno kao izvor informiranja, te zbog toga postaju nezaobilazan potencijal oglašivačima.


Zašto se oglašavati kod nas

- imamo više od 80.000 jedinstvenih posjeta mjesečno, te više od 550.000 posjećenih stranica mjesečno
- posjetitelji naših stranica su djeca vrtićke, predškolske i školske dobi te njihovi roditelji što čini ciljanu skupinu svim oglašivačima čiji su proizvodi ili usluge namijenjeni djeci i roditeljima.
- velika posjećenost te orjentiranost web stranica prema točno određenoj ciljanoj skupini uz konkurentne cijene.


Mogućnosti oglašavanja

Na stranicama artrea.com.hr možete se oglasiti putem bannera koji će se prikazivati na stranicama odabrane rubrike. Na taj način dobivate ekskluzivno mjesto za vašu reklamu, koju će zasigurno vidjeti svaki posjetitelj koji posjeti određenu rubriku, ili neku od stranica u rubrici. Klikom na vaš oglas posjetitelj se automatski preusmjerava na vašu web stranicu.

Rubrike

Naslovna stranica
Reklama se pojavljuje na naslovnoj stranici koja je najčešće i prva stranica koju posjetitelj otvori, što povećava mogućnost da vaša reklama bude primjećena bez obzira koja je ciljna stranica
svakog posjetitelja.
Prodajne stranice
Reklama se pojavljuje na 4 prodajne stranice: CD sadržaji, DVD sadržaji, Knjige i E-knjige, odnosno na stranicama koje svaki potencijalni kupac otvara u potrazi za željenim artiklom.
On-line škola
Reklama se pojavljuje na 10 stranica koje obuhvaćaju on-line školu sa besplatnim materijalima koje posjećuju i roditelji i djeca svih uzrasta.
On-line igre
Reklama se pojavljuje na 3 stranice sa besplatnim sadržajima za igranje i zabavu koju posjećuju roditelji i djeca svih uzrasta.

Pozicije i veličina oglasa

Banner

Oglas na vrhu stranice

dimenzije prostora: 900px x 120px
Ovaj oglasni prostor je najbolje mjesto za vašu reklamu. Oglas se pojavljuje na vrhu stranice te je uvijek najbolje vidljiv svim posjetiteljima.

Banner

Oglas u gornjem lijevom kutu

dimenzije prostora: 180px x 400px
ili 180px x 240px
Uočljivi banner lijevo gore, u visini sa početnim sadržajem stranice.

Banner

Drugi oglas na lijevoj strani

dimenzije prostora: 180px x 240px
Banner koji dolazi ispod prvog oglasa, u sredini sadržaja stranice.

Banner

Oglas na dnu stranice

dimenzije prostora: 700px x 90px
Oglas se nalazi na dnu stranice te je vidljiv posjetiteljima kada završe sa pregledavanjem stranice koju su posjetili.



Banneri

PR obavijesti – ukoliko želite izdvojiti važne PR obavijesti, to možete učiniti na našim stranicama, u obliku kompletnog teksta na stranici unutar našeg weba te poveznicom koja će upućivati na Vaš tekst na naslovnoj stranici.
Cijena za jednu objavu 250,00 kuna mjesečno.

Banner željene veličine može se zakupiti za određenu rubriku ili za više rubrika odjednom.
Na višemjesečni zakup odobrava se dodatni popust.
Cijene su podložne promjeni, bez prethodne najave. Cijene su važeće na dan ponude. Na navedene cijene odobravamo dodatne popuste za avansno plaćanje, te višemjesečni zakup.


Oglasi

Gotove oglase preuzimamo od oglašivača ili ih izrađujemo u suradnji s oglašivačem na temelju materijala dobivenih od oglašivača.

Odgovornost za sadržaj i istinitost podataka koje ponudi i odobri za oglašavanje snosi naručitelj. Naručitelj oglasa jamči da su svi dostavljeni oglasni materijali njegovo vlasništvo, ili da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe. Naručitelj oglasa jamči da na svoje oglasne materijale neće postavljati oznake, logotipe, reklame ili promotivne materijale trećih osoba za koje nema odobrenje autora ili vlasnika prava.
Artmedia Varaždin nije odgovorna za točnost, istinitost i/ili ažurnost sadržaja i/ili informacija koji se objavljuju na oglasnim materijalima.

Artmedia Varaždin zadržava pravo odbiti ili obustaviti prikazivanje oglasnog materijala ukoliko smatra da je sadržaj materijala i/ili sadržaj oglašavane web-stranice neprimjeren ili protuzakonit.


Za sva pitanja i informacije slobodno se obratite na naš e-mail:

info@artrea.com.hr

ili na naše brojeve telefona:

tel./fax: 042/211 902; mob.: 091/534 8199

 
 

Home | O nama | Uvjeti prodaje | Kontakt | Artmedia © 2004-2018 | Uvjeti korištenja | Politika Privatnosti