Artmedia
  Home CD sadržaji DVD sadržaji Knjige E-knjige Online škola Mozgalice Online igre

             
                 

Predškolski uzrast

Slovarica
Predškola
Vesela školica
Mozgalice za pametne glavice
Matka za predškolce
Kako vidim slova
Origami za djecu
Abeceda kroz igru
Brojevi kroz igru
Boje kroz igru
Suprotnosti kroz igru

Školski uzrast

Mozgalomanija
Matematika 1-4
Matematika 5-8
Čista Petica I - VIII
Čituljica 1-3
>>>

 

Uvjeti korištenja sadržaja

 

Uvjeti korištenja sadržaja

Svaki je posjetitelj ovih stranica ovlašten za pregledavanje i učitavanje materijala sa ovih web stranica isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe. Materijali objavljeni na ovim stranicama ne smiju se ni na koji način mijenjati ili umnožavati, kao ni prikazivati, izvoditi ili distribuirati u javnosti i drugim medijima, ili na bilo koji drugi način koristiti u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu.

Zabranjuje se svaka uporaba, re-publiciranje ovih materijala na bilo kojim drugim web stranicama ili umreženom računalnom okruženju, te u ostalim medijima u bilo koju komercijalnu svrhu bez pismenog odobrenja autora - Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo.

Pod re-publiciranjem i komercijalnim korištenjem smatramo bilo kakvo korištenje kopije prepoznatljivih cjelina ili dijelova našeg sadržaja na način da se ostvaruje korist na bilo koji način.

Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i drugih zakona.

Besplatni materijali

Korištenje besplatnih materijala na stranicama artrea.com.hr dopuštno je samo u osobne, privatne i nekomercijalne svrhe (kod kuće ili u učionici). Svaki posjetitelj stranica koji se koristi/preuzima besplatne materijale slaže se sa sljedećim uvjetima:
1. Autorsko pravo na sve besplatne materijale zadržava Artmedia.
2. Artmedia ne preuzima odgovornost za korištenje i točnost sadržaja.
3. Komercijalna upotreba besplatnih materijala je zabranjena.
4. Nekomercijalna upotreba besplatnih materijala je dozvoljena uz uvjet zadržavanja osnovnog dizajna. Posebno, redak www.artrea.com.hr ne smije biti uklonjen s materijala.

Povezivanje na ove stranice

Na ove stranice možete se povezati s drugih stranica, ali samo u skladu s uvjetima i smjernicama.

Uvjeti i smjernice za povezivanje na web stranice www.artrea.com.hr

Stranice koje se povezuju na ove web stranice:
- smiju se povezati na sadržaje ali ih ne smiju replicirati 
- moraju imati sadržaj primjeren dječjoj dobnoj skupini
- ne smiju sadržavati nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzni sadržaj;

Pravo na besplatno korištenje materijala bez traženja dozvole

Autori osobnih nekomercijalnih web stranica, kao i sve škole, knjižnice i neprofitne organizacije imaju pravo korištenja materijala objavljenih na ovim stranicama unutar svojih web stranica uz obvezu da navedu izvor korištenog sadržaja i uz uvjet da postave na svojim stranicama link na www.artrea.com.hr

Odricanje od odgovornosti

Svi materijali dostupni za skidanje na stranicama artrea.com.hr rađeni su u dobroj vjeri i namjeri. Ukoliko primijetite bilo kakve pogreške, molimo Vas da nas obavijestite kako bismo mogli odmah izvršiti korekciju. Korištenje besplatnih materijala je dobrovoljno, te se autor ovime odriče bilo kakve odgovornosti.

Pravo na korištenje edukativnih CD-a u ustanovama, knjižnicama i neprofitnim organizacijama

Edukativni CD u izdanju Artmedie može se koristiti isključivo u osobne svrhe i zabranjeno je kopiranje ili distribucija bilo kojeg dijela bez odobrenja autora. Škole, knjižnice i neprofitne udruge ili ustanove mogu koristiti CD-e za svoje potrebe na više računala, posuđivati svojim korisnicima ili koristiti CD u nastavi ili obrazovnom programu bez dodatnih licenci ili naknada.

Zaštita autorskih prava

Svi sadržaji objavljeni na ovim web-stranicama kao što su grafički sadržaji, digitalni sadržaji, software i ostali sadržaj koji nije naveden, a objavljen je na ovim stranicama, vlasništvo su autora ovih stranica te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena.
Slike preuzete na 123rf.com (ukoliko nije drugačije navedeno).

Korištenje kolačića (Cookies)

Ova web-stranica koristi kolačiće (Cookies). Korištenje kolačića, odnosno zabranu pohranjivanja kolačića, možete kontrolirati kroz postavke svog preglednika. Ukoliko je prihvat kolačića u Vašem pregledniku dopušten, te nastavite koristiti našu web-stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više o korištenju kolačića možete pročitati ovdje.

Online škola - testovi i zadaci za igru i ispis

Matematika - zadaci i testovi
Hrvatski
Priroda
Engleski rječnik
Njemački rječnik
Kvizovi za velike i male

 

Online igre

Tangrami
Memory
Mali piano
Vješala
Napravi snjegovića
Kviz za najmlađe
Životinje
Puzzle
Bojanke

 

Newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb  

Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama. Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.

Home | O nama | Uvjeti prodaje | Kontakt | Artmedia © 2004-2018 | Uvjeti korištenja | Politika Privatnosti