Artrea

KidsMath

KleineSchule

Artmedia
  Home CD sadržaji DVD sadržaji Knjige E-knjige Online škola Mozgalice Online igre

Čituljica 1-3

Mozgalomanija

Čista Petica

  Matematika

Vesela školica

Predškola

Slovarica

                 

Edukativni sadržaji

Čituljica 1, 2, 3
Slovarica
Predškola
Vesela školica
Zabavne igre s brojevima
Matka za predškolce
Čista Petica I - VIII
Matematika 1-4
Matematika 5-8
Mozgalomanija
Mozgalice za pametne glavice 1,2
Vježbe koncentracije 1
 

DVD interaktivni video

ABECEDA kroz igru
BROJEVI kroz igru
BOJE kroz igru
SUPROTNOSTI kroz igru
 

Narudžbe

Sva naša izdanja, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, 099/8696-138,  svaki radni dan od 8 do 20 sati.

Sva naša izdanja možete potražiti i u knjižarama.

 
 

Školski uzrast

Čista Petica I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII - za školsku god. 2017/18

Čista Petica 1-8 učilica za ponavljanje gradiva od 1. do 8 razreda osnovne škole

Edukativni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva od 1. do 8. razreda osnovne škole. Na CD-u Čista Petica I, II, III, IV je obuhvaćeno gradivo iz Matematike, Prirode i društva te iz Hrvatskog jezika, dok je za više razrede, uz navedeno, obrađeno i gradivo Geografije, Povijesti, Biologije, Kemije i Fizike. Uz više od 600 zadataka, Vodič kroz lektiru na CD-u se nalazi i igralište sa 8 igara. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu Ministarstva prosvjete i razrađeni su po cjelinama.

Uz interaktivno vježbanje postoji i mogućnost ispisivanja listića sa zadacima i rješenjima sa svakog CD-a.

Više o CD-ima  Čista Petica >>>

 

Trening percepcije  * novo

Trening percepcije - interaktivna vježbenica za treniranje pažnje i koncentracije za predškolski i školski uzrast 

Interaktivni zadaci za razvijanje i uvježbavanje vizuo-perceptivnih vještina: vizualnog pamćenja, identifikacije i razlikovanja, uočavanje oblika i forme, koordinacije oko-ruka, konstantnosti forme, prepoznavanja obrazaca, vizualne pažnje, vizualnog zaključivanja i dr.

Ovakav tip treninga posebno je koristan za djecu koja kreću ili su tek krenula u školu te kod djece s razvojnim teškoćama čitanja i pisanja (disleksija), poremećajem pažnje, koncentracije, diskalkulije, ADD-a , ADHD-a, autizma....

Više o CD-u  Trening percepcije >>>

Cijena/kom
79,00 kn
približno 10.50 EUR

kom:

   

Vježbe koncentracije

Vježbe koncentracije za predškolski i školski uzrast

Poticajne interaktivne igre za razvijanje i uvježbavanje koncentracije i pažnje te razvijanje različitih sposobnosti (zapažanje, kratkoročno i dugoročno pamćenje, zaključivanje i dr.) na djeci zabavan i prihvatljiv način.

CD Vježbe koncentracije omogućuje interaktivno vježbanje koncentracije te usvajanje drugih funkcionalnih vještina: pažnju, percepciju, analizu, sintezu, mišljenje, pamćenje i zaključivanje.

Više o CD-u  Vježbe koncentracije >>>

Cijena/kom
69,00 kn
približno 9.45 EUR

kom:

   

Čituljica 1, Čituljica 2, Čituljica 3 

Čituljica interaktivni CD za učenje čitanja, velikih i maslih tiskanih slova za djecu koja uče čitati ili djecu s poteškoćama kod čitanja

    Edukativni CD-i Čituljica 1, Čituljica 2 i Čituljica 3 su edukativni, interaktivni CD-i za učenje čitanja, usvajanje predčitalačkih i čitalačkih sposobnosti te razumijevanja pročitanog teksta.

    CD Čituljica 1 namijenjen je djeci od 5 do 7 godina (predškolski i školski uzrast) koja tek uče čitati velika tiskana slova ili imaju poteškoća s čitanjem.
    CD Čituljica 2 namijenjen je djeci od 6 do 9 godina (predškolski i školski uzrast) koja usvajaju proces čitanja, slogovanja, prepoznavanja riječi i teksta s razumijevanjem ili imaju poteškoća s čitanjem.
    CD Čituljica 3  namijenjen je djeci od 7 do 9 godina (školski uzrast) koja usvajaju proces čitanja, čitanja teksta s razumijevanjem ili imaju poteškoća s usvajanjem čitanja.

Zabavne i jednostavne za korištenje, ove interaktivne vježbenice na jednostavan i praktičan način, kroz mnoštvo zadataka i igara, omogućavaju  postizanje boljih rezultata u savladavanju čitanja.

Više o CD-ima  Čituljica 1, 2, 3 >>>

 

Igrajmo se riječima 

Igrajmo se riječima interaktivna vježbenica za razvoj rječnika, zapažanja i razmišljanja

CD Igrajmo se riječima namijenjen je djeci od 8-10 godina, koja kroz multimedijalnu igru uče veze među riječima i aktiviraju misaone procese. Aktivnim, asocijativnim razmišljanjem počinju brže zaključivati, a njihovo znanje postaje funkcionalno, odnosno upotrebno.

CD Igrajmo se riječima omogućuje interaktivno usvajanje funkcionalnih vještina: pažnju, percepciju, analizu, sintezu, mišljenje, pamćenje i zaključivanje.

Više o CD-u  Igrajmo se riječima >>>

Cijena/kom
69,00 kn
približno 9.45 EUR

kom:

Matematika 1-4  

Matematika 1-4 interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva matematike za niže razrede osnovne škole

usklađeno s nastavnim programom
za osnovne
škole

Edukativni CD Matematika 1-4 je edukativni, interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.  Kompletno gradivo matematike za niže razrede osnovne škole u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima sa ili bez rješenja.

Ovakav način učenja djeci olakšava savladavanje gradiva i učenje postaje jednostavnije i zabavnije.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u nižim razredima osnovne škole, ovaj CD na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje gradiva, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.

Više o CD-u  Matematika 1-4 >>>

Cijena/kom
69,00 kn
približno 9.45 EUR

kom:

Matematika 5-8

Matematika 5-8 interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva matematike za više razrede osnovne škole

usklađeno s nastavnim programom
za osnovne
škole

Edukativni CD Matematika 5-8 je edukativni, interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje matematike od petog do osmog razreda osnovne škole.  Kompletno gradivo matematike u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima s ili bez rješenja.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u višim razredima osnovne škole, ovaj CD na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje gradiva, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.

Više o CD-u  Matematika 5-8 >>>

Cijena/kom
90,00 kn
približno 12.30 EUR

kom:

Mozgalice za pametne glavice

Mozgalice za pametne glavice edukativni cd za razvijanje memorije, koncentracije, vizualne percepcije, motorike za djecu predškolskog uzrasta

CD Mozgalice za pametne glavice je skup igara koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

CD je namijenjen djeci od 5-8 godina.

Više o CD-u  Mozgalice za pametne glavice >>>

Cijena/kom
69,00 kn
približno 9.45 EUR

kom:

   

Mozgalice za pametne glavice 2

Mozgalice za pametne glavice 2

CD Mozgalice za pametne glavice 2 je skup igara koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

CD je namijenjen djeci od 6-12 godina.

Više o CD-u  Mozgalice za pametne glavice 2 >>>

Cijena/kom
69,00 kn
približno 9.45 EUR

kom:

   

Mozgalomanija

Mozgalomanija Mozgalice na CD-u za razvoj koncentracije, memorije, zapažanja

CD Mozgalomanija je skup igara koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije.

CD Mozgalomanija više od 500 različitih vizualnih, auditivnih i logičkih zadataka različitih stupnjeva te različitih težina.

CD-om se mogu koristiti djeca i učenici od šeste godine, a i odrasli.

Više o CD-u  Mozgalomanija >>>

Cijena/kom
79,00 kn
približno 10.80 EUR

kom:

 

Predškolski uzrast

Program ranog učenja - Učimo boje, brojeve, životinje      * NOVO

Učimo boje, Učimo brojeve, Učimo životinje

Komplet od 3 interaktivna CD-a - vježbenice za uzrast od 3-5 godina koje pomažu u učenju brojeva, boja i životinja te kod djece razvijaju logiku, percepciju te druge vještine predviđene za uzrast od 3 do 5 godina.

Uz interaktivne igre uz pomoću kojih dijete uči i razvija memoriju, percepciju i logiku, dodana je i mogućnost ispisivanja listića za bojanje, crtanje i pisanje rukom na papiru, čime se omogućava i razvoj fine motorike ruku.

Više o kompletu Program ranog učenja >>>

 
 

Matka za predškolce

Matka za predškolce edukativni cd za učenje osnovnih matematičkih operacija za predškolski uzrast

Interaktivna vježbenica za predškolski uzrast koja pomaže u učenju brojeva, osnovnih računskih operacija te razvijanju logike i drugih saznanja predviđenih za uzrast od 5 do 7 godina.

Više o CD-u  Matka za predškolce >>>

 

Cijena/kom
69,00 kn
približno 9.45 EUR

kom:

 

Vesela školica

Vesela školica - interaktivna vježbenica

Interaktivna vježbenica za predškolski i rani školski uzrast koja pomaže u usvajanju novih pojmova i znanja predviđenih za djecu tog uzrasta kroz različite igre tematskih sadržaja.

Više o CD-u  Vesela školica >>>

 

Cijena/kom
69,00 kn
približno 9.45 EUR

kom:

 

Kako se glasaju životinje

Kako se glasaju životinje edukativni cd za djecu vrtićkog uzrasta

Interaktivna slikovnica-bojanka na CD-u za djecu vrtićkog i predškolskog uzrasta. Uz igru i zabavu djeca upoznavaju domaće i divlje životinje, njihovo glasanje i, uz njima prihvatljiv medij, provode korisno vrijeme u bojanju, igranju tematskih igara te razvijaju motoriku, zaključivanje i šire spoznaje.

Više o CD-u  Kako se glasaju životinje >>>

 

Cijena/kom
49,00 kn
približno 6.70 EUR

kom:

 

Zabavne igre s brojevima

Zabavne igre s brojevima

Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce.

Uz CD Zabavne igre s brojevima djeca mogu upoznati brojeve i njihova svojstva te kroz igru naučiti i osnovne računske operacije.

Više o CD-u  Zabavne igre s brojevima >>>

 

Cijena/kom
66,00 kn
približno 9.00 EUR

kom:

 

Slovarica

Slovarica edukativni cd za učenje slova i početno čitanje

Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce.

Uz CD Slovaricu djeca mogu svladati vještinu čitanja i pisanja malih i velikih tiskanih slova te kroz igru upoznati i pisana slova. Poticajni zadaci, slikovni prikazi, glasovni zapisi i tematske igre najbolji su način da se nauče slova.

Više o CD-u  Slovarica >>>

 

Cijena/kom
66,00 kn
približno 9.00 EUR

kom:

Predškola

Predškola edukativni cd za učenje slova, brojeva, boja

Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce.

Uz Predškolu djeca mogu naučiti slova, brojeve, osnove zbrajanja i oduzimanja, geometrijske likove i zabaviti se uz učenje.

Više o CD-u  Predškola >>

 

Cijena/kom
65,00 kn
približno 8.90 EUR

kom:

DVD izdanja

Interaktivni DVD Video učenje slova, brojeva, boja i suprotnosti kroz igru

Četiri interaktivna DVD-a za djecu od 2 do 6 godina koji omogućuju da dijete kroz gledanje videa, uz pomoć daljinskog upravljača, aktivno sudjeluje u procesu učenja, da ponavlja određene scene, da traži odgovore te da samo određuje ritam učenja ovisno o sposobnosti koncentracije, audutivne i vizualne percepcije te već stečenih znanja.

Više o DVD izdanjima >>>

 
 

Enciklopedije na CD-u

ABC popis imena

ABC popis imena

ABC - popis imena je enciklopedija imena na CD-u sa više od 2.700 imena različitog porijekla. Za svako je ime navedeno i porijeklo i značenje imena. Na CD-u možete pronaći i katolički kalendar i izračun za numerološku analizu imena.

Više o CD-u ABC popis imena >>>

 

Cijena/kom
70,00 kn
približno 9.60 EUR

kom:

ZOO - svijet životinja

ZOO svijet životinja

ZOO - Svijet životinja je II. dopunjeno izdanje enciklopedije životinja na CD-u. Enciklopedija sadrži opise za više od 750 životinja iz cijelog svijeta, od najsitnijih praživotinja do najvećih sisavaca, popraćenih sa više od 1.000 slika i glasovima životinja.

Više o CD-u ZOO svijet životinja >>>

 

Cijena/kom
90,00 kn
približno 12.30 EUR

kom:

 
 
 
 
 

Kalendar školske godine 2017/2018

Isprintaj svoj kalendar za školsku godinu 2017./2018.
klikni ovdje

Raspored sati

Isprintaj svoj raspored za školu!!!

 

Online škola - testovi i zadaci za igru i ispis

Matematika - zadaci i testovi
Hrvatski
Priroda
Engleski rječnik
Njemački rječnik
Kvizovi za velike i male

 

Online igre

Tangrami
Memory
Mali piano
Vješala
Napravi snjegovića
Kviz za najmlađe
Životinje
Puzzle
Bojanke

 

Newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb  

Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama. Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.

 

Vaši kometari

Idem u 4. razred, ova stranica mi je jako pomogla pri učenju! U razredu dižem prosjek svima! Samo 2 četvorke! Ha, ha.. Hvala vam punoo! Ovo je puno bolje od prašnjavih udžbenika! Jos jednom hvala i Čista Petica!!!!!!

Prosle godine kupili smo isto Cistu 5icu. Najkrace receno, prezadovoljni smo! I dijete i ja.

Jako dobro napravljeno. Ima puno dobrih zadataka koji pomažu u vježbanju, posebno iz matematike. Koristimo i cd-ove čista petica. Super.

Predobra stranica. Jako puno pomažete nama roditeljima, a dakako samim time i djeci. Pozdrav iz OSIJEKA

Super, preporučujem vam da koristite ovu stranicu jer ja sam dobio Čistu peticu

Luka Radic 4.a

...kćer je upravo vrisnula od sreće kada smo pročitali da izlazi Čista Petica VII...

Hvala Vam za ovako dobru stranicu i CD-e za vježbu. Nadam se čistoj petici za 7. i 8. razred.

Mama iz Pule

Učenik sam 7. razreda  i veoma sam zadovoljan Čistom Peticom :DD

Prošle godine naručila sam za 5. razred i djetetu je pomoglo u povijesti, a ostatak je služio za ponavljanje, dijete uči što treba još učiti i ponoviti, te se više trudi i ispravlja ocjene koje su niže. Ovu godinu naručila sam i za mlađe dijete koje kreće u 1. razred, te za 6. razred, jer je stvar odlična. Hvala!

Idem u 6. razred i tata mi za svaki razred kupi CD Čista Petica, a ove godine mi je još kupio i CD Matematika 5-8. Tako mogu lakše ponoviti 5. razred i uvježbati gradivo 6. razreda. Ova stranica nas je potakla da ga kupimo. Hvala!

Kćerka i zadovoljni tata!

Moje je dijete prošle školske godine popravilo dosta ocjena koristeći Čistu Peticu za vježbu. Jako smo zadovoljni i koristit ćemo je i ove godine.

Vlasta, Split

Učiteljica sam 3.razreda OŠ. Peticu koristim dosta često i mogu reći da je izvrsna. Učenici su oduševljeni kada ponavljamo nastavne sadržaje koristeći Čistu Peticu.

Zdravka, Zadar

Kao logoped često koristim Čistu Peticu u radu s djecom i djeca je jako vole.

Vesna, Varaždin

Zaposlena sam u knjižnici OŠ Poreč i kupila sam sve Čiste Petice. Dok su slobodni, učenici ponavljaju gradivo. Većina njih je ispravila ocjene. Ja vas molim da izdate i za ostale razrede. Što prije jer ćete usrećiti mnoge učenike i roditelje pa i učitelje.

Vahida

Kupujem peticu već tri godine i jako sam zadovoljna.

Suzana

Kupila sam Čiste Petice svojim sinovima i obojica su bila zadovoljna ovim načinom učenja. I puno im je pomoglo.

Lidija, Zagreb

Moj sin je vježbao i igrao se i stvarno sam vidjela napredak u učenju i svladavanju gradiva. I kući je donosio petice. Jako sam zadovoljna.

Tanja, Zagreb

Moja kćer ide u treći razred i jako je zadovoljna Čistom Peticom. A ja više ne moram sama pisati zadatke za vježbanje. Na CD-u se nalazi sve što je potrebno za vježbu kod kuće.

Sanja, Osijek

Kod sina već vidim napredak od kada redovno vježba matematiku. Zadaci su svaki puta drugačiji, što je izvrsno za usvajanje osnovnih računskih operacija.

Tihana, Koprivnica

Moje dijete je zadovoljno sa Peticom jer je može samostalno koristiti i jer se može i poigrati između testova.

Marija, Zagreb

Petica je baš super.

Tea, Vinkovci

Moj sin je na CD-u Čista petica radio u školi i bio je oduševljen,pa smo kupili komplet za doma. Učeći na petici pokazao je nevjerojatan napredak.

Milan, Rijeka

Učiteljica sam 4. razreda OŠ i kupila sam nedavno CD Čista petica IV. Samo želim reći da sam prezadovoljna (i moji učenici, naravno). Hvala Vam.

K., Vinkovci

 

Šaljite nam svoje komentare, prijedloge i sugestije vezane uz Online školu - rado bismo čuli
vaše mišljenje.

   

Na prijedloge poslane putem ovog obrasca ne možemo Vam poslati odgovor jer ne vidimo Vašu mail adresu. Ukoliko imate pitanja, i želite da Vam odgovorimo, molimo Vas da nas kontaktirate na naš mail: info@artrea.com.hr

Home | O nama | Uvjeti prodaje | Kontakt | Artmedia © 2004-2018 | Uvjeti korištenja | Politika Privatnosti